Mannens Tao!

Datum: 14 maj 2018
Tid: 19.30 – 21.30
Plats: H&H, Allhelgonag. 5, T-Skanstull
Kostnad:250:-

Det är dags att skapa nya bilder och stretcha vår föreställningsförmåga av mannens hälsa, välbefinnande och sexualitet. Mannen behöver återerövra sin kontakt med sitt känsloliv och förmåga att förlänga sin njutning. Tao har många visdomar väl värda att utforska och ser kroppen som vårt viktigaste verktyg för utveckling och medvetenhet. Vikten av bäckenbottenträning är numera inte känd bara inom Tao, även västerländsk forskning har nu bevisat att knipövningar kan sätta stopp för tidig utlösning! Du får även prova en taoistisk övning!

Info:  Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: irene@bodycoach.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>