Bejaka dina livsenergier!

Datum: 17 sep 2014
Tid: 19.00 – 21.00
Plats: Högalidsg. 34, T-Hornstull
Kostnad: 200:-

Det är dags att skapa nya bilder och stretcha vår föreställningsförmåga av mannens hälsa, välbefinnande och sexualitet.

Med mer kunskap om vår anatomi och hormoner kan vi påverka vår vardag. Vem vill inte leva kreativ – glad och full av lust? Fokus denna kväll är på mannen och kvinns är mycket välkomna )
Har män klimakterieperiod? Enkla insikter om anatomi kan öka njutning och vidga vyerna kring sexualitet och kreativitet. Män tar emot i hjärtat och ger från sitt kön. Kvinnan tar emot i sitt kön och ger med hjärtat. En förutsättning är att vi öppnar och tar emot. Lär känna dessa poler från en bejakande sida. Övningar – tankar och fakta blandas lättsamt av författaren Irene Andersson som skrivit böckerna Mannens och Kvinnans Tao. Västerländsk kunskap om mannens sexualitet vävs samman med österländsk visdom. Tao har många visdomar väl värda att utforska och ser kroppen som vårt viktigaste verktyg för utveckling och medvetenhet. Du får även prova en taoistisk övning!

Info:  Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: irene@bodycoach.nu

Läs mer och anmäl dig gärna på FB!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>