Befria din bäckenbotten – för män! FULLBOKAD!

Datum: 11 nov 2019
Tid: 18.30 – 22.30
Plats: Heart & Hand, Allhelgonag. 5, T-Skanstull
Kostnad: 500:-

En workshop där du ökar din förståelse för dina muskler i bäckenbotten, hur du kan träna dem och få dem att slappna av. Många är omedvetna om sina blockeringar och spänningar och musklerna i bäckenbotten är essentiella för ditt välbefinnande och sexuella förmåga. Vikten av bäckenbottenträning även för män är numera inte bara känd inom Tao, även västerländsk forskning har bevisat att knipövningar (på korrekt sätt) kan sätta stopp för tidig utlösning, öka medvetenhet och känslighet. Du får även vetskap om de taoistiska principerna kring att hålla tillbaka utlösningen och  förlänga din njutning samt cirkla den orgastiska energin ut i kroppen. Bra för alla som är intresserade av att lära sig enkla och praktiska övningar från Taoistisk Sexologi, vare sig det är för hälsa, njutning eller andlighet. Teori och anatomi varvas med övningar och meditationer.

Obs: Bergänsat antal platser!
Föranmälan! Swish 123 144 7671
eller BG: 379-4807 (ProCreative)

Info och anmälan:
Irene Andersson, 0739-483943, info@bodycoach.nu

Dela gärna på FB!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>