Pelvic floor release

KT anatomi framifrån

 

 

 

En behandling för att lösa upp spänningar i bäckenbottenmusklerna och andra blockeringar i underlivet.
Du får även direkt feedback på om dina muskler är för spända eller för svaga samt specifika förslag på träning.
Du får hjälp att återknyta kontakten med ditt underliv, öka din medvetenhet, känslighet och förmåga till att njuta! När spänningar släpper kan livskraften åter ta plats och du blir mer sensitiv. Det är verkligen en stärkande och kraftfull session som får dig att komma hem till tillit och självkänsla!

Här är utdrag från testimonials från några personer som tagit behandling:

”När jag gick därifrån kände jag för första gången en väldigt stark känsla av att jag faktiskt har ett kön. En stark fysisk upplevelse.”

”Underbart, varmt och odramatiskt. Känslan av att detta är det mest naturliga i världen vilket gjorde mig väldig avslappnad.”

”Jag fick en mer inblick hur min vagina fungerar, hur den ser ut, vad de olika ”grejerna” sitter. Att det finns tre muskler och hur jag kan träna dem.”

”Efter behandlingarna har jag lättare att slappna av i underlivet. Jag har blivit medveten om det här området och känner mig mera hel. En polyp, som jag haft under en längre tid, kände jag starkt obehag utav vid beröring under första behandlingen. Den var helt borta vid tredje behandlingen! Spänningarna och smärtan är borta, jag tror mycket av spänningarna hade byggts upp med den där polypen. Jag har också lättare att njuta vid samlag.”

”Behandlingarna utfördes precis med en sådan respekt som underlivet vill bli bemött på. Och att få kontakt med muskler och olika delar på det här sättet tror jag är mycket läkande. Nu kan jag lyssna till mitt underliv med högsta respekt.”

”Jag har blivit  medveten om att jag spänner underlivet när jag blir stressad eller oroad. När jag släpper spänning i underlivet blir det mer flöde och känsla av frihet i hela kroppen.”

”Det var odramatiskt, väldigt bekvämt och avspänt. Inget kändes konstigt, pinsamt eller jobbigt. Jag blev än mer peppad på att vara kvinna och utforska min kropp mer och njuta av den!”

”Kände mig stärkt av behandlingen. Speciellt kontakten med psoasmuskeln kändes välgörande.”