Intensivkuren

Ett unikt helhetskoncept där tre blir ett:  psykoterapi – meditation – kroppsterapi

 

En effektiv kur mot att gå in i den berömda väggen
Tillhör du dem som hör hur varningsklockorna ringer, men du vet inte vad du ska göra?
Har du känslan av panik, tappat kontakten med kroppen, koncentrationssvårigheter, sömnsvårigheter, minnestapp? Förändring är ibland svårt när orken och viljan verkar ha gått förlorad. Relationer, jobb, nedstämdhet, stress och ovanor synes vara oföränderliga. Denna intensivkur är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att hantera din situation och göra en hållbar förändring fullt möjlig!


Skräddarsydd och individanpassad behandling
Intensivkuren är ett individanpassat program för hälsa och välbefinnande. Den är för dig som verkligen vill genomföra förändringar på djupet. Som tar dina symptom på allvar och vill ta tag i ditt liv nu! Konceptet som kombinerar psykoterapi, meditation och kroppsbehandling anpassas efter dina behov. Tillsammans blir detta ett mycket kraftfullt verktyg som ger dig förmågan att genomföra de förändringar som krävs för att hantera ett högt tempo såväl som inre stress. Du lär dig hitta balans och prestera på en bra nivå både på jobbet och i livet och samtidigt må bra.

12 veckors eller 20 veckors program
Programmet sträcker sig över 3 månader och innefattar 12 eller 20 träffar på 75 minuter. Ena veckan har du en timmes samtalsterapi följt av meditation och veckan därpå får du en timmes massage följt av meditation. Det är en unik kombination av terapier som är ett komplement till varandra. Du ökar din självinsikt, förståelse och acceptans genom samtalsterapin, massagen hjälper dig att slappna av helt och fullt och släppa djupa kroniska spänningar och meditationen ökar din förmåga till självreflektion och banar väg för frid i sinnet. När dessa tre terapier jobbar tillsammans blir effekten kraftfullare och mer varaktig.

Hur går det till?
Alla sessioner sker individuellt och i en trygg och tillåtande miljö centralt i Stockholm.
Samtalsterapin hålls av Per Klingberg, leg psykolog och psykoterapeut.
Kroppsbehandlingarna utförs av Irene Andersson, certifierad massör och kroppsterapeut.
Kostnad för programmet är 18.000:- för 12 veckor och 30.000:- för 20 veckor (inkl moms).

För mer information och anmälan:
Per Klingberg
Mobil: 070-2182 896
www.klingbergab.se
Irene Andersson
Mobil: 073-9483 943
www.bodycoach.nu