Qigong

Jag har undervisat i qigong i över tjugo år. Det har alltid givit mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling. Qi betyder livsenergi och gong träning, och är väl beprövade kinesiska träningsformer. Gemensamt för dessa är att de hjälper till att stärka och bibehålla hälsan. I Kina används qigong vid sidan av akupunktur och västerländsk läkekonst för att bota och rehabilitera sjukdomar. Qigong användes ursprungligen av taoisterna som en del av deras andliga sökande och strävan efter att förstå människan, naturen och universum. Undervisar i följande typer av qigong: Läs även mer på nya hemsidan: pelvicfloorawareness.com

qigong_ball

Wuji gong

En enkel och skön, flödande och kraftfull form som snabbt leder till avslappning. Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras med vår kropp och energikropp. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att vara med det som är, där vi kan omfamna både kropp och själ. Erbjuder även lärarträning. Maila intresseanmälan! Se aktuella kurser på gång här!
Titta på formen

Se även trailer på www.wuji-gong.org med min lärare Andrew Fretwell.

Snart även online! Maila Irene för nyhetsbrev: info@bodycoach.nu

qigong_sitting

Mannens och Kvinnans Tao

Mannens och Kvinnans Tao innehåller kunskap och specifika övningar för män respektive kvinnor med målet att stärka mäns och kvinnors hälsa, välbefinnande, lust och livsenergi. Övningar och guidade meditationer för att väcka upp, guida och cirkulera sin sexuella livsenergi. Främjar även balans i hormonsystemet, kontakt med känslolivet och ökar förmågan till njutning. En del av träningen är grundad i Mantak Chia´s system Universal Tao. Se aktuella kurser på gång här!

Ger även privatlektioner.

Finns nu även online!

För mer information läs mer på de separata websidorna för Kvinnans Tao och Mannens TaoEller via nätbokhandel HÄR, där de även finns som E-böcker!

qigong_above

Qigong för företag eller privatlektion

Erbjuder qigong på företag, konferens eller event. Olika enkla rörelser för att främja en god hållning, avslappning och livsenergi. Ett inre fokus ger en ökad kroppsmedvetenhet och tillfälle till återhämtning. Rörelserna kan anpassas till era behov. Maila för offert.

Du är också välkommen och få privatundervisning. Kan skräddarsy övningar efter dina behov.