Förlänga förmågan till njutning – är det värt besväret?

För några dagar sedan hade jag det första föredraget om bara Mannens Tao. Undrar varför det känns mycket mera utmanande än att prata om Kvinnans Tao? Är det för att jag är kvinna, är det för att det är fler män i publiken, eller är det helt enkelt för att vi alla är ovana att tala om den manliga sexualiteten? I vilket fall blev det en finstämd och givande kväll med många intressanta inlägg.

Ett av Taos viktigaste budskap när det gäller den manliga sexualiteten är att mannen bör träna sig i att hålla tillbaka utlösningen eller åtminstone förlänga sin förmåga till njutning. Flera män kunde vittna om att detta verkligen är något att sträva efter och har flera fördelar för båda parter. Du kan hålla på längre och njutningen blir intensivare när du bygger upp energin över tid. En av mina qigong lärare brukade uttrycka det såhär: Alla män vill vara sexiga och går på gym och tränar sina biceps, vore det inte mer naturligt att träna sitt kön istället!? Lär dig förlänga njutningen genom ”Mannens Tao”!
Tack alla ni som kom till Ursprånget.

MT 13:5 ursprånget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>