Innehåll

Välkommen till e-kursen: Konsten att leva och njuta i sin kropp!

Detta är e-kursen för kvinnor som vill lära sig tycka om sin kropp precis som den är och väcka upp sin inneboende kraft, visdom och sexualitet! Kursen ger dig kunskap och verktyg för att få tillgång till och kultivera din feminina essens och naturliga attraktionskraft. Steg för steg blir du guidad och du kommer att få tips och övningar för livet!

[fvplayer src="http://youtu.be/UvXLB5dPGOg"]

Föreställ dig vilken kraft, glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm. Om detta är något som du längtar efter kan denna kurs vara något för dig.

Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med sig själv. I den här kursen kommer du därför att utforska din självbild och syn på din kropp och din syn på din sexualitet.

stralakraft_trosa2_web

Genom kursen får du övningar som hjälper dig att vända fokus inåt och grunda dig i din kropp. Du får verktyg och insikter som hjälper dig att ha ett mer balanserat förhållningssätt till dina känslor, och sist men inte minst, får du möjlighet att utforska din sexualitet.

 

Detta är e-kursen för dig som längtar efter att:
* Acceptera dig själv till fullo och landa i sann självkärlek
* Känna större tillit till dig själv, livet och andra
* Känna värme och medkänsla för dig själv
* Njuta av och uppskatta din kropp
* Finna hållbar förändring
* Utforska och återta din sexualitet och förmåga till orgasm
* Skapa en plattform av stillhet ur vilken lust och livsenergi kan växa

En kurs för dig som:
* Upplever att du inte har kontakt med dig själv, men har en svag aning om att du borde det
* Har svårt att stanna upp och slappna av och vet inte ens längre varför det skulle vara bra
* Har tappat kontakten med din kropp, din sexualitet och din orgasmiska förmåga
* Känner dig ensam i dina frågor kring sexualitet
* Känner dig missförstådd och övergiven, kroppen börjar ge upp
* Känner dig ensam i din relation eller är singel

[fvplayer src="http://youtu.be/N5qTrRmUH5Y"]

Kursens innehåll

I e-kursen ”Konsten att leva och njuta i sin kropp” får du lära dig vilken roll din attityd spelar, hur du kan slappna av både i tanken och i kroppen, balansera dina känslor och finna dina erotiska zoner och väcka upp din sexualitet och förmåga till mer njutning i ditt liv. Detta är en kurs som vill inspirera dig att komma hem och landa i din kropp, bli dig själv än mer och hitta din naturliga attraktionskraft.

Du kommer att få ny vetskap om din kropp och kanske ompröva dina föreställningar om vad som är möjligt. Att utforska sin sexualitet är ett delikat och sårbart ämne. Sex och njutning är naturligt och vackert och något som din kropp redan kan.

Kursen inleds med en Introduktion och är sedan uppdelad i 4 moduler.löp almedal

 • Modul 1  Din attityd
 • Modul 2  Din kropp
 • Modul 3  Dina känslor
 • Modul 4  Din sexualitet

 

Varje modul har flera delar, information och fakta kring temat, sedan inspiration och motivation, frågor för självreflektion och övningar och uppdrag att utföra. Informationen förmedlas genom olika mediekanaler såsom filmer, ljudfiler, texter och bilder.

Kursen innehåller:
15 st Inspirations- och instruktionsfilmer
15 st Ljudfiler där du kan lyssna på texterna i e-kursen

7 st  Guidade meditationer och övningar i ljudfiler samt ytterligare 4 övningar
7 st  Utforskande uppdrag

Skärmavbild modul 1

Skärmavbild modul 2

 

 

Du behöver inte ha några förkunskaper, bara en nyfiken attityd och vara redo att vända din blick inåt. Kursen är inspirerad av Tao, men innehåller inte taoistiska termer eller fakta. Du utför kursen när det passar dig framför datorn. Du kan ladda ner övningar att ha i exempelvis mobilen.

När du betalat kursavgiften BG 379-4807 får du en länk och ett login som ger tillträde till e-kursen i 6 månader. Kursen tar ca en månad att genomföra (eller göra i din egen takt utifrån ett upplägg som passar dig), men övningarna rekommenderas att utföras regelbundet under längre tid.

 

Om Irene Andersson

Irene som guidar dig genom e-kursen arbetar med att sprida information kring kvinnors och mäns hälsa, livsenergi, sexualitet och essens med inspiration från både taoism och modern forskning om både kropp och själ. Sina insikter och verktyg har hon samlat i böckerna Kvinnans Tao och Mannens Tao. Tonvikten i böckerna ligger på hur du kan hjälpa dig själv att hantera allt från stress och prestationsångest till att balansera din kropp och ditt känsloliv samt stärka din lust och livsenergi. Hur kan du bli mer närvarande i din kropp och i ditt eget liv och nära ditt hjärtas dröm och sanning?

irene.jpgIrene har över 25 års utforskande och resande och lärande i olika länder, vilket har lett till en unik kombination av kunskap, erfarenhet och verktyg. Hon kombinerar modern forskning med visdom från olika tanketraditioner som ser till helheten. Irene är en mångsysslare och har i över 20 år arbetat med friskvård i olika former och driver idag ProCreative AB. Hon är certifierad qigonginstruktör sedan 1998 och har utbildat sig på Tao Garden i Thailand direkt av Mantak Chia samt tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Irene är utbildad i olika massagetekniker, meditation, yoga, shamansk visdom, meta-coaching, voice dialogue, basmedicin, psykologi m.m. Hon erbjuder kurser, behandlingar och sessioner främst i Stockholm och kurser och föredrag i hela landet.
Böckerna finns via nätbokhandlarna, där de även finns som E-böcker!

”Min respekt och tilltro till kroppens och sinnets egen kraft och självläkande förmåga har genom åren bara stärkts och jag ser det som min uppgift att hjälpa till att skapa utrymme för den kraften att verka”.

Varmt Välkommen!
Irene Andersson

Text och ljud: Irene Andersson. www.bodycoach.nu
Illustrationer: Lisa C Larsson. www.tecknarlisa.se
Filmproduktion: Cristina Rai. WisdomProduction.
Webproduktion: Tomas Johansson. www.spiralhealth.se
E-kurs produktion: Ella Hellgren. www.courseitmatters.se

Copyright 2014 – All Rights Reserved – Irene Andersson, ProCreative AB

2 kommentarer till “

 1. katya skriver:

  Hej Irene,
  Jag behöver lära mig hur jag kan använda min sexuella energi för hälsa utveckling upplysning? Gör du såna kurser också eller den ingår i kurserna du leder?
  Tack,
  Katya

  • irene skriver:

   I mina böcker ”Mannens Tao” och ”Kvinnans Tao” finns det flera tips. Till våren kommer jag förutom Kvinnans Tao ev att ha en kurs för män tillsammans med Andrew Fretwell. Håll utkik på webben!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>