Kvinnans & Mannens Tao Helgkurs

Datum: 20-21 okt 2018
Tid: 10.00-18.00, 10.00-16.00
Plats: Uppsala
Kostnad: 2.250:-
Fördjupa din kontakt med dig själv, din kropp och förmåga till närvaro och njutning med Kvinnans och Mannens Tao! För dig som är nyfiken på att få veta mer om Tao och en mer lustfylld och positiv syn på sexualiteten. Du tänker kanske att det måste finnas nåt mer och längtar efter mer lustfyllda och djupare möten. Kvinnan behöver återknyta kontakten med sin kropp och återerövra förmågan till orgasm och män återknyta kontakten med sitt känsloliv och förlänga sin förmåga till njutning! Ibland behöver vi bara öppna upp till nya vyer för att öppna nya dörrar! Taoistiska övningar och meditationer varvas med teori.

Info:  Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: irene@bodycoach.nu

Läs mer och anmäl dig gärna på FB!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>