Hormonbalans – Heldag Kvinnas Tao

Datum: 6 okt 2016
Tid: 10.00 – 16.00
Plats: Heart & Hand, Allhelgonagatan 5, T-Skanstull, Sthlm
Kostnad: 850:-
En heldag med Taoistiska övningar för Kvinnor med fokus på hormonbalans!
Idag finns det mängder med undersökningar som visar att vi kan påverka vår biokemi. Med Taoistiska övningar med fokus på våra körtlar kan du nå djup avslappning och balansera hormonsystemet. Teori varvas med fysiska uppvärmningsövningar, guidade meditationer och delning. Fokus är på närvaro, återhämtning och njutning.

Kostnad: 850:- (anmälningsavg. 350:- betalas in på BG: 379-4807  ProCreative AB)inreleende_farg_sep
Låt kroppen bli den plats för återhämtning, kraft och njutning den är ämnad att vara!

Körtlarna producerar våra hormoner och samarbetar på ett mycket elegant och sinnrikt sätt och hormonsystemet är oerhört centralt för många funktioner i kroppen. Ibland ser vi våra hormoner som en osynlig kraft som ligger på lur. Varje körtel kan tillskrivas olika kvaliteter och kan ses som en port till en annan verklighet. Genom att stärka kontakten kan deras slumrande krafter väckas upp och bli en guide till djupa transformerande upplevelser. Körtlarna korresponderar med våra chakror. De binder också samman olika energicentra i kroppen och balanserar hormonsystemet.

 Kom på en inspirerande heldag med Irene Andersson som skrivit boken ”Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!”

Dela gärna på FB!

Info:  Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: irene@bodycoach.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>