Tao, jadeägg och din feminina kraft!

Datum: 28 maj 2018
Tid: 18.00 – 21.30
Plats: Heart & Haand, Allhelgonagatan 5, T-Skanstull
Kostnad: 400:-

Låt kroppen bli den källa till återhämtning, njutning och visdom den är ämnad att vara!
En praktisk workshop med inbjudan att återförenas med din naturliga feminina kraft och receptiva förmåga och låta din inre visdom vara din guide. Genom att återknyta kontakten med ditt underliv väcks din glädje, sexualitet och feminina utstrålning till liv.

Med hjälp av traditionell taoistiska stenägg övningar återfår du kontakten med din livmoder och det kvinnliga mysteriet. Onödiga spänningar i vaginan släpper och avslappning och sensitivitet kan ta plats. Den sexuella energin är källan till vår lust, kreativitet och passion. Vi utforskar även vår kapacitet till medkänsla med oss själva och att ta emot det vi behöver.

Du får guidens och hjälp att finna din väg till hälsa genom att lyssna till din kropps visdom, grunda dig i självrespekt och få näring av din feminina essens.

Kvällen inkluderar avslappning, uppvärmningsövningar, knipövningar, Jadeäggträning, parövningar och meditation. Ta med jadeägg (eller annat som du tränar med) och en sarong eller handduk att ha om dig. Det går att vara med och göra övningarna även utan ägg. Jade-, ametist-, tigeröga- och rosenkvartsägg finns att köpa på plats.

Dela gärna på FB!

Begränsat antal platser.
Föranmäl till info@bodycoach.nu
eller sms:a på 073-948 39 43. Uppge namn och telefonnummer.

Välkommen! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>