Menopausen – bli vän med dina hormoner! Heldag

Datum: 24 nov 2018
Tid: 10.00 – 17.00
Plats: H&H, Allhelgonagatan 5, T-Skanstull
Kostnad: 950:-
Ordet klimakterium betyder – kritiskt läge eller viktig vändpunkt. Menopausen innebär att mensen till slut upphör. Kroppen byter fokus och det behöver vi också göra. Hur vill du möta detta nya skede i ditt liv? Klimakteriet är en naturlig process som tillsammans med din kropp och din själ är på din sida och vill dig väl. Det är din guide in i nästa fas i livet.
När vi går in i klimakteriet kommer hormonerna i svajning. Då blir vi mer sårbara och våra svagheter kan komma i öppen dager. Det kan skapa olika symtom och även påverka humöret. Vi kommer till denna vändpunkt i livet med en viss mängd ackumulerad stress beroende på livssituation, livsstil, prägling, mönster, glädjeämnen, sorger, erfarenheter, framgångar och misslyckanden. Detta kommer oundvikligen påverka hur vi möter an klimakteriet. Antingen väljer vi stress eller samklang, förnekande eller acceptans, lidande eller njutning.
Kroppen och körtlarna som styr hormonerna behöver avslappning och din närvaro för att hålla balansen. Vila och kontemplation är bokstavligen livsviktigt. Och att finna styrkan och skönheten i att mogna som människa!

Under denna dag får du med dig inspiration och övningar i hur du kan stödja och balansera kropp och själ, stärka din bäckenbotten och fortsätta känna dig vital även efter klimakteriet. Västerländsk fakta varvas med kunskap från österländsk visdom. Bygger på Kvinnans Tao, Taoistiska Qigong övningar för Kvinnor.

Kom på en inspirerande dag med Irene Andersson som skrivit böckerna ”Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” ”Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Låt kroppen bli den plats för återhämtning, kraft och njutning den är ämnad att vara!

Info & anmälan:
Irene Andersson, info@bodycoach.nu, 0739-483943

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>