Menopausen – möjlighet eller inte?

Datum: 23 nov 2018
Tid: 18.00 – 20.00
Plats: H&H, Allhelgonagatan 5, T-Skanstull
Kostnad: 250:-
Hur kan vi se övergångsåldern som en möjlighet som har något att lära oss om oss själva? Klimakteriet – betyder viktig vändpunkt – och är en början på en ny fas i livet där kroppen ställer om sig. Har det med ålder, livssituation eller hormoner att göra? Det är som att både livet och kroppen vill att du stannar upp, gör bokslut och orienterar dig själv mot nya mål. Vad händer i kroppen under omställningen? Hormonerna svallar och byter fokus från att producera ägg till att…? Ja, vad innebär detta nya skede i livet?
Vad kan Tao and andra synsätt tillföra? Kan vi påverka vår biokemi i kroppen genom att finna nya föreställningar om klimakteriet? Det är så lätt att bli offer och lämna över ansvaret till någon annan och tro på tanken att vi inte kan påverka vårt tillstånd alls. Undersökningar har visat att förväntningar på och förhållningssätt till klimakteriet påverkar hur det blir. Hur kan du skapa mer harmoni i både kropp och själ? Under kvällen får du även prova en taoistisk övning.

Denna kväll med Irene Andersson är också en introduktion till Kvinnans Tao.

Info & Anmälan till:
Irene Andersson
0739-483943
info@bodycoach.nu

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>