Så här får mannen multipla orgasmer!

Även mannen har oanade sexuella förmågor och kan öka sin kapacitet till njutning. Genom att träna sin uthållighet och förmåga att slappna av kan han nå nya njutbara höjder. Precis som kvinnan kan mannen bli multiorgastisk. Det säger Irene Andersson, Bodycoach, som i dagarna lanserar en ljudboksupplaga av ”Mannens tao – vägen till lycka, potens och livskraft!” där hon blandar taoistisk filosofi och moderna teorier.

En bok uteslutande om mannens sexualitetMT web skugga
- Det är befriande och angeläget att läsa en bok som främst handlar om mannens sexualitet, säger Irene. Vi har många gånger exempelvis fått ta del av kvinnan och hennes möjligheter till multipla orgasmer men den här boken riktar sig till män som vill utforska sig själva och få en bredare syn på sin egen sexualitet. Men självklart kan boken också läsas av kvinnor som vill lära sig mer om mannen, fortsätter hon.

Det handlar inte bara om prestation
Mycket av det som finns tillgängligt kring sexualitet idag ofta handlar om prestation för mannens del, menar Irene. Därför har hon intervjuat och samtalat med män om deras erfarenheter kring sexualitet, hälsa och vad det innebär att vara man idag, vilket tas upp i boken.

Slutligen ger Irene sina fem bästa tips om hur mannen kan uppnå multipla orgasmer:

FEM RÅD TILL MÄN SOM VILL NJUTA MER

1. Byt fokus från utåt till inåt. Meditera, känn din kropp inifrån.
2. Träna dig på att slappna av i hela kroppen. Använd andningen.
3. Släpp fokus på orgasm och utlösning och fokusera på här och nu istället.
4. Bli en mästare på att guida den orgasmiska känslan ut i kroppen.
5. Se till att ha vältränade bäckenbottenmuskler, som även kan slappna av.

Detta är en pressrelease för ”Mannens Tao MP3-BOK” från mynewsdesk. Text skapad med hjälp av Ann Klefbohm, Digital Marknadsförare! Tack! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>