Wuji Gong – Rörelsemeditation för livet!

Datum: 21 nov 2021
Tid: 10.00 – 17.00
Plats: Solrosen, Rapsgatan 3, T-Skanstull
Kostnad: 995:-
WuJi Gong är fantastisk, för att det är en så enkel och skön, flödande och kraftfull Qigongform, som snabbt leder till närvaro, frid och avslappning.

Välkommen att under en dag lära dig grunderna i denna underbara rörelsemeditation. Formen är så lätt att lära sig att man kan fördjupa sig redan från början och tar ca en kvart att utföra.

Anmäl dig direkt här!

Dela gärna på FB!

Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att ta emot det som är. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp.

Jag har undervisat i qigong sedan 1998. Det har alltid givit mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling. Jag har studerat olika former för flera olika lärare och Wuji gong är en av de effektfullaste metoder jag stött på!

Fortsättningskurs med fördjupning kommer längre fram!

Se formen på youtube här!

OBS! Begränsat antal platser!

Info:  Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: irene@bodycoach.nu

Läs mer och anmäl dig gärna på FB!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>