Befria din bäckenbotten – för män!

Datum: 17 feb 2020
Tid: 19.00 – 21.45
Plats: H&H, Allhelgonag. 5, T-Skanstull
Kostnad: 500:-
Kom och få inspiration, kunskap och verktyg för att ökad njutning och ökat välbefinnande.  Denna dag är för alla som är intresserade av att lära sig enkla och praktiska övningar från Taoistisk Sexologi vare sig det är för bättre hälsa eller  att bli en mer närvarande älskare.

För dig som vill:
* Bli mer närvarande i din kropp
* Bli en mer kännande människa
* Lära dig bygga sexuell energi i avslappning
* Förlänga din förmåga till sexuell njutning
* Lära dig hålla tillbaka utlösningen
* Cirkla orgastisk energi ut i hela kroppen
* Öka din lust, hälsa och livsenergiVi kommer att undersöka och fördjupa kontakten med kroppen, bäckenbotten och den sexuella energin. Genom att öka din medvetenhet om dina muskler i bäckenbotten kan du träna dem och få dem att slappna av. När du släpper spänningar och blockeringar i bäckenbotten kan du påverka din känslighet och sexuella funktion. När du slappnar av ökar blodcirkulationen och stagnerad energi frigörs. Steg för steg guidas du till kunskap om vilka muskler det är och deras funktion och hur du kan träna dem.

Många är omedvetna om sina blockeringar och spänningar och musklerna i bäckenbotten är essentiella för ditt välbefinnande och sexuella förmåga. Vikten av bäckenbottenträning för män är inte bara känd inom Tao, även västerländsk forskning har bevisat att knipövningar (på korrekt sätt) kan sätta stopp för tidig utlösning, stärka potensen och öka medvetenhet och känslighet. Under denna dag kommer du också att få vetskap om de taoistiska principerna kring att hålla tillbaka utlösningen och  förlänga din njutning samt cirkla den orgastiska energin ut i kroppen. Teori och anatomi varvas med övningar och meditationer.

Föranmälan till: info@bodycoach.nu
Få din plats bekräftad på mail innan betalning.
BG: 379-4807 (ProCreative)
Swish: 123 144 7671
Ange kurs och datum.
Info och anmälan:

Irene Andersson, 0739-483943, info@bodycoach.nu

Dela gärna på FB!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>