Behandlingar

När du får massage eller kroppsterapi av mig använder jag alla mina kunskaper utifrån ditt problem eller dina behov och önskemål.
Jag erbjuder även voice-dialogue sessioner och privat qigongundervisning. Företag kan boka massage eller qigong.
Håller till på Solrosen, Rapsg.3, T-Skanstull, Stockholm.
Ibland är jag även i Uppsala och Göteborg. Hör av dig om intresserad! info@bodycoach.nu
Om du bor på annan ort kan du få vägledning/coaching via skype/zoom. Maila för mer info! irene@bodycoach.nu

Företagsmassage – hör av er för offert.
Massage/Ansiktszonterapi: 800:-/tim
Chi Nei Tsang/Lymfmassage/Voice Dialogue/Privat undervisning: 900:-/tim (bäst boka 1,5 tim)
Pelvic Floor Release: 1.500:-/1,5 tim

chi-nei-tsristo

Chi Nei Tsang

En behandling direkt på de inre organen i buken för att hjälpa dem att slappna av, öka blodcirkulation och bortforslandet av slaggprodukter. Hjälper även känslor som fastnat i kroppen att återgå till ett sunt livsflöde och stärker kontakten med ditt inre känsloliv och din autentiska känsla. Främjar organens funktion, optimal hälsa, balans och harmoni. Ursprung från Kina. Även Pelvic floor release.

Läs mer…

pelvic floor release

Pelvic floor release

En behandling för att lösa upp spänningar i bäckenbottenmusklerna och andra blockeringar i underlivet. Du får även direkt feedback på om dina muskler är för spända eller för svaga samt specifika förslag på träning. Använder också Chi Nei Tsang, för att hjälpa organen i buken att släppa spänningar så livskraften inklusive undanträngda känslor kan flöda igen. För dig med symptom som vaginism, smärta vid samlag, blockeringar, spänningar m.m. eller vill öka din kontakt med underlivet, bli mer medveten och sensitiv och fördjupa din grundning, kontakt med dig själv och förmåga till njutning. Både för män och kvinnor! Läs mer…

 UV8B0636

Voice Dialogue-metoden

En kraftfull metod som hjälper dig att få insikt om dina drivkrafter och hur din psykologiska karta ser ut. Vill visa vikten av självacceptans och stärka förmågan att omfamna hela sig själv. En effektfull medvetenhets-träning som ger snabba och tydliga insikter om inre konflikter, beslutsångest, tankar och känslor. Du får insikt om vilka delar av dig som du identifierar dig med, och därmed möjlighet att släppa. Hal och Sidra Stone heter grundarna. Finns flera böcker om metoden, även på svenska.

Läs mer…

massageristo

Oljemassage

En mycket skön, kraftfull och djupgående behandling för att mjuka upp spända muskler och lösa upp spänningar. Väldigt avslappnande för både kropp och sinne och främjar  återhämtning. Blodcirkulation och välbefinnande ökar. Kan förebygga och minska olika besvär i muskler, bindväv, senor och leder. Återhämtning och medveten vila är bokstavligen grundläggande för att hämta ny kraft och motverka alla typer av stress.

Ger även Lymfmassage. En mjuk skön behandling för att hjälpa avgiftningen av kroppen.

ansikteristo

Ansiktszonterapi

En unik och effektiv behandling för ansiktet som även går på djupet och påverkar hela kroppen genom att zoner i ansiktet är kopplade till olika organ. Utvecklad av Lone Sorensen och har rötter i orientalisk medicin, reflexologi och akupunktur. Välgörande och avslappnande och slätar ut fina linjer i ansiktet. Både helande, avslappnande och föryngrande.

energimasristo

Energimassage/Eventmassage

Japansk massage på akupunkturpunkter. En kraftfull behandling som stimulerar energiflödet i meridianerna, löser upp spänningar i nacke, rygg, axlar, armar och är allmänt uppiggande. Ges med kläder på. Mycket populär form av friskvård på företag, konferens, mässa eller event.

TIPS:
Vill du ha ett otroligt roligt jobb? Bli Energimassör! Utbildning i 2 steg! Lärare: Björn Westin. Inboxa mer för info!

qigong_ball

Massage på företag och privat qigongundervisning

Erbjuder massage på företag. Jag kommer då till er med bänk eller massagestol och utför behandlingarna. Olje- eller energimassage, oftast en halvtimme per person. Minimum 3 timmar (6 pers). Kontakta mig för offert. info@bodycoach.nu
Du kan även boka qigong till ditt företag eller event. Är även van föredragshållare på teman kring mäns och kvinnors hälsa, lust, sexualitet och välbefinnande! Läs mer…

Du kan också komma för privat undervisning i qigong, kvinnans tao etc och få skräddarsydda övningar för just dig!

intensivkuren2

Intensivkuren

Tillhör du dem som hör hur varningsklockorna ringer, men du vet inte vad du ska göra?
Har du känslan av panik, tappat kontakten med kroppen, koncentrationssvårigheter, sömnsvårigheter, minnestapp? Förändring är ibland svårt när orken och viljan verkar ha gått förlorad. Relationer, jobb, nedstämdhet, stress och ovanor synes vara oföränderliga. Denna intensivkur är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att hantera din situation och göra en hållbar förändring fullt möjlig!

Läs mer…